Akcióink:


 

Oldal megosztása

Share this

Partnereink

Partnereink:


 Partnereink:

          

Sikeres nyílt nap az AREK-ban

Sikeres nyílt nap az AREK-ban


Sikerrel zárult az első nyílt napunk az Alba Regia Egyetemi Központban december 12-én. A „K” épület Kandó Kálmán
előadója zsúfolásig megtelt középiskolásokkal, érdeklődőkkel. A több mint 130 fős közönség Pogátsnik Monika főigazgatói hivatalvezetőtől megtudhatta, hogy Székesfehérváron az AREK-ban milyen képzésekre, szakokra van lehetőség FSZ, BSc, MSc szinteken. A megjelent diákok Druhapolcsik Viktor SZHÖK rendezvényekért felelős alelnökétől színes előadást halhattak a hallgatói életről, egyetemi rendezvényekről, majd a különböző ösztöndíj lehetőségekről, szociális támogatásról Horváth Kitti SZHÖK általános alelnök beszélt. Maradandó élményben részesültek az érdeklődők a könyvtár, kondicionáló terem és a Budai úti épületben tett laborlátogatást követően is.

A legtöbb diák a Belvárosi I. István Középiskola Jáky József Tagintézménye, a gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola, a Kodolányi János Középiskola és a Tóparti Gimnázium padjaiból érkezett, de nagy örömünkre szolgált, hogy Szekszárd, Várpalota, Dunaújváros és Siófokról is többen meglátogatták Központunkat a Nyílt napon. Az előadások végén a legbátrabbak a mérnökinformatikus, a villamosmérnök és a műszaki menedzser szakjainkról tettek fel kérdéseket.

Reméljük, minden érdeklődőre pozitív benyomást tett az AREK, jól érezte magát nálunk, és szeptembertől Egyetemünk polgáraként köszönthetjük!

Képek:


„I LOVE OE hallgatói összefogás” forrás: uni-obuda.hu

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központja vár Téged is, Székesfehérváron!

Szente Gábor

Alba Regia Egyetemi Központ