Akcióink:


 

Oldal megosztása

Share this

Partnereink

Partnereink:


 Partnereink:

          

Oface

TDK-nak indult, siker lett

 

            Az egyre terjedő közösségi oldalak közül az Óbudai Egyetem is büszkélkedhet egyel. A neptun rendszeren kívül megtalálható az Oface.hu oldal, ahol a diákokat egy állandóan működő rendszer várja és állandó fejlesztéseket hajtanak végre. A jegyzetek karonként és tantárgyanként vannak elrendezve, a jelenleg létrehozott csoportok között pedig megtalálható az uni-obuda.info is.

            Az oface.hu egy közösségi oldal, ahol a diákok ismerkedhetnek, a szociális hálójukat itt is kiépíthetik, egy belsőségesebb helyen, mindez az Óbudai Egyetemen belül.

            Az egyik főbb menüpont a jegyzeteké. Az oldalra feltölthetőek jegyzetek, anyagok, dokumentumok. A feltöltéshez vagy letöltéshez be kell jelentkezni, a tananyagok közül kiválasztani a kart, a szakot, és a tantárgy nevét. Néhány tantárgyi menü még nem rendelkezik tananyaggal, ezeket, ha valakinek van, akkor fel lehet tölteni. A tananyagokat a tanárok nem ellenőrizték le, a feltöltés időpontjára figyelni kell, mivel a tananyagok változhattak.

Az Oface jelenleg kb. 1200 taggal rendelkezik, ez a szám viszont folyamatosan nő.

            Összességében az Oface pozitív hatást gyakorol az Egyetemre, az ismertsége, használóinak száma nő. Érdemes regisztrálni, és aktív tagja lenni ennek az új, egyetemi közösségnek.