Akcióink:


 

Oldal megosztása

Share this

Partnereink

Partnereink:


 Partnereink:

          

A/C szaknap 2012. 02. 08.

A/C szaknap 2012. 02. 08.

 

Sikeresen túlélted az első évet? Mi az a szakirány, modul? Automatika vagy Energetika? Ha hasonló kérdések merültek fel benned, és tele vagy még kérdésekkel, mi választ adunk rá!
AC SZAKNAP 2012.02.08. - án

Program:


6:00 Hagyományokhoz híven Disznó vágás a Doberdó utcában a Kiss Árpád Kollégium udvarában, Zenével és jó hangulattal. Mindenkit várunk!
14:00 Audmax előadóban Szaknapi előadások, A szakirányokról, a modulokról. Egy cég bemutatja tevékenységét a mérnöki világban, és régen végzett Kandós hallgatók is mesélnek,hogy hogyan és hová tudtak elhelyezkedni a Diplomájuk után.
18:00 Energia nem vészel csak átalakul, a disznóból finom vacsora lesz! Este a Szakirányok tanáraival a vacsora mellett, beszélgethetünk érdeklődhetünk tovább, és a felmerülő kérdéseket közvetlenül a tanároktól kapjhatjuk meg. A hangulat nagyon jó, és közvetlen. A vacsora végén kiosztjuk az ÉV Automatika és Energia tanári címet, amit a ti szavazataitoktól kapnak meg.
A részvétel mindenki számára INGYENES.Mindenkit szeretettel várunk! Informálódj és érezd jól magad "Hiszen csak az elkövetkezendő 40 évedről van szó!"

 

Plakát:

Források:

Szervezők